Detectat un nou positiu a la plantilla de l’FC Andorra

Els dos jugadors als qui es va detectar el coronavirus en el retorn als entrenaments ja s’han recuperat i treballant amb la resta de companys

Un instant del duel d'aquest dimecres contra l'Inter que ja no ha disputat el jugador afectat.
Un instant del duel d'aquest dimecres contra l'Inter que ja no ha disputat el jugador afectat. FC ANDORRA

L’FC Andorra ha detectat un nou cas de coronavirus a la seva plantilla. El jugador va donar positiu en la ronda de test d’antígens de dilluns. Posteriorment, la prova TMA ha confirmat la infecció. El futbolista es troba ja aïllat al seu domicili, en bon estat de salut, ja que no presenta cap símptoma.

L’afectació, doncs, és lleu. Tant que no presenta cap signe de contagi. Aquest ha estat detectat gràcies a les proves que es fan periòdicament a tots els integrants del primer equip, així com a cos tècnic i personal auxiliar. Ja dilluns, un cop vist el resultat, se’l va apartar. La posterior TMA ha confirmat el positiu.

Per tant, el jugador ja es troba confinat al seu domicili, seguint el protocol marcat pel Govern. Evidentment, serà baixa en el duel de dissabte a Madrid. Els qui sí que podran viatjar són els dos futbolistes que van donar positiu la setmana passada, només tornar als entrenaments. Tots dos ja es troben recuperats.

Comentaris

Trending