Debut agredolç de Tony Cachafeiro a la Champions of The Future Academy de karts

El pilot andorrà va ser desè a la primera prova disputada a Cremona, però després de dues topades i una sortida de pista només va poder ser vintè a la segona

Comentaris

Cachafeiro al volant del seu kart.
Cachafeiro al volant del seu kart.

L’andorrà Tony Cachafeiro va debutar a la Champions of The Future Academy (COFTFA) amb un Top 10. El pilot, malgrat les dificultats que va tenir al llarg del cap de setmana a Cremona (Itàlia) va aconseguir tancar la cursa, la primera del campionat, en desena posició. Menys sort va tenir en la segona prova, on només va poder ser vintè.

L’andorrà tenia un repte important, ja que, a diferència de la majoria dels seus rivals, no coneixia el circuit. Per això, els primers moments de cursa van ser complicats. A poc a poc, però, el pilot va guanyar confiança i va avançar posicions, amb una remuntada de cinc places en la prova de dissabte.

Encara més complicat va ser el diumenge, amb un inici amb dues topades que van provocar danys al kart que conduïa durant la màniga classificatòria. Ja en la prova definitiva, quan lluitava per igualar el Top 10, va sortir de la pista. Va poder acabar la cursa, però només en 20è lloc, de 28 participants.  

Etiquetes

Comentaris

Trending