Crida a la calma de Sarabia: “Tornarem a perdre i a guanyar”

El tècnic de l’FC Andorra posa en relleu que rivals tan potents com l’Alabès plantegin els partits contra els tricolors a la defensiva i cedint-los la pilota, un context en el qual “hem de veure com els podem fer mal”

Jaume Nogués i Eder Sarabia.
Jaume Nogués i Eder Sarabia. FC ANDORRA

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, ha volgut fer una crida a la calma. El tècnic considera que, malgrat les dues derrotes consecutives i els tres partits sense marcar, l’equip va pel bon camí. Té clar que “tornarem a perdre”, però també “a guanyar” i aprofita per treure pit d’un detall gens nimi: els rivals, fins i tot els del potencial de l’Alabès, plantegen els partits tancant-se a la seva àrea.

Sobre la derrota de dissabte davant el quadre vitorià, Sarabia ho va atribuir a “30 minuts del segon temps durant els quals no vam fer el que havíem de fer”. I ara, apunta, toca “veure el perquè d’aquesta pèrdua de control”. Per això, ha indicat que el que va passar “ens ha d’obrir els ulls per ser més rigorosos en algunes coses i per insistir més en els detalls”.

La crida és clara: calma. “Tornarem a perdre i tornarem a guanyar”, ha afirmat el basc, considera que “a poc a poc hem de continuar millorant”. Demana “mirar endavant” i trenca una llança pels seus jugadors: “n’estic orgullós, treballen com a tigres i sempre em fan cas”.

Del duel de dissabte, i també del de diumenge, posa en relleu que “em quedo amb què tot un ex Primera com l’Alabès ens plantegi un partit com aquest”. Els vitorians van cedir la pilota a l’Andorra i  això “ni et treu ni et dona, però al primer temps passaven coses que ens anaven bé”. En canvi, “el problema és que al segon temps no ho hem sabut fer bé i hi ha un rival que sap aprofitar-ho”.

Per això, “li dono molt valor a tot el que fa l’equip i que els rivals facin això”. Es tracta, remarca, d’un “context diferent del que havien tingut fins ara”. Al llarg de la pròxima setmana, Sarabia avançat que “tenim temps per analitzar-ho i veure com podem fer mal a aquest tipus de defenses”.

Comentaris

Trending