Continuen apareixent casos de coronavirus entre els integrants del MoraBanc

El club confirma dos positius més acreditats per PCR que se sumen als onze que s’han anat detectant des de final de la setmana passada

Comentaris

La pilota oficial de la Lliga Endesa.
La pilota oficial de la Lliga Endesa. ARXIU

El coronavirus, encara que sense efectes greus, continua fent estralls entre els integrants del MoraBanc Andorra. El club de la Baixada del Molí ha confirmat aquesta nit que s’han diagnosticat dos casos més acreditats via PCR. Una vegada confirmats els contagis s’han procedit a aïllar els dos nous infectats als seus domicilis tot seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries.

Des de final de la setmana passada, i després de jugar a Rússia, que s’han anat detectant casos positius. L’entrenador ajudant David Eudal va ser el primer. Posteriorment vindria el màxim responsable tècnic, Ibon Navarro. El positiu de l’entrenador va obligar a posposar el partit contra el Bilbao i a partir d’aquí es van començar a succeir els ajornaments i la detecció de casos de Covid.

Jugadors del MoraBanc després d'un partit amb les graderies, al fons, buides.

Relacionat

Cinc nous positius a la plantilla del BC MoraBanc Andorra

Des de llavors, i en un parell de tongades, s’havien detectat nou positius entre els integrants del grup, que inclou tècnics, personal de suport i jugadors. Aquesta nit s’han confirmat dos contagis més, amb la qual cosa sembla clar que la propagació del virus ha estat molt generalitzada entre tot l’equip.

Etiquetes

Comentaris

Trending