Cinc nous positius a la plantilla del BC MoraBanc Andorra

Amb un total d’11 afectats, l’equip sencer resta aïllat als seus domicilis seguint les normes de les autoritats sanitàries

Jugadors del MoraBanc després d'un partit amb les graderies, al fons, buides.
Jugadors del MoraBanc després d'un partit amb les graderies, al fons, buides. ALBERT MARTÍN / ACB PHOTO

Les proves PCR que es van realitzar ahir al BC MoraBanc Andorra van detectar cinc nous positius de coronavirus a l’equip. Les onze persones afectades -nou jugadors, Ibon Navarro i David Eudal- estan rebent l’atenció i el seguiment dels serveis mèdics del club als seus domicilis. Pel que fa a la resta de l’equip, es troba confinat per ser contacte directe seguint les normes de les autoritats sanitàries.

Dels sis partits ajornats per la Lliga ACB, tres involucren a l’equip andorrà, a banda del duel d’Eurocup a Mònaco que s’havia de disputar aquest dimecres i que finalment també s’ha cancel·lat. En aquest sentit, el director executiu de la competició europea, Jordi Bertomeu ha programat una reunió telemàtica amb els representants de les competicions nacionals per reajustar el calendari i poder disputar tots els partits.

Ni Sergi Garcia ni la resta de companys no viatjaran a Mònaco.

Relacionat

L’Eurocup decideix ajornar el partit del MoraBanc a Mònaco

L’objectiu seria salvar la temporada complerta i, si augmenten les restriccions de mobilitat entre els països, no es descarta l’opció de la ‘bombolla sanitària’ amb València com a possible escenari. La proposta consistiria en una àrea sota control sanitari, cercada, amb totes les eines necessàries per desenvolupar la competició.

Comentaris

Trending