L’Eurocup decideix ajornar el partit del MoraBanc a Mònaco

L’equip andorrà, que té diversos integrants positius de coronavirus, ha de seguir el confinament dictaminat per les autoritats sanitàries

Ni Sergi Garcia ni la resta de companys no viatjaran a Mònaco.
Ni Sergi Garcia ni la resta de companys no viatjaran a Mònaco. EUROCUP

El partit que havia de jugar aquest dimecres el MoraBanc a la pista de l’As Mònaco ha estat ajornat per l’Eurocup. El motiu és que davant del nombre de positius de Covid detectats en l’equip andorrà i seguint les normes sanitàries que marca el Govern d’Andorra, l’equip s’ha de sotmetre a un confinament obligatori.

El conjunt que entrena Ibon Navarro, un dels contagiats, no ha pogut disputar els dos darrers partits de Lliga Endesa (contra el Bilbao i el Saragossa) i tampoc no podrà jugar la següent jornada contra el Gipuzkoa. Amb aquest panorama el club ha demanat a l’Eurocup posposar el partit contra el Mònaco, una petició que no era evident atès que l’organització europea sol preferir que es disputin els partits amb els integrants que es tinguin.

Tyson Pérez en el partit de la primera volta de l'Eurocup contra el Mònaco.

Relacionat

La Covid ajorna també el partit del MoraBanc Andorra contra l'Acunsa Guipúscoa

No obstant això, i amb els certificats pertinents de l’administració justificant que per ordre sanitària governamental calia fer el confinament integral de conjunt i que això feia impossible desplaçar-se per jugar el partit. Davant d’això s’ha acceptat l’ajornament i l’Eurocup informarà properament de la nova data del partit.

Etiquetes

Comentaris

Trending