Conjura tricolor per centrar-se a “fer els deures” davant Vila-real B i Alcoià

David Martín posa en relleu que han de pensar únicament en sumar els sis darrers punts de la segona fase i no obsesionar-se amb el que puguin fer els rivals en la lluita per la fase d’ascens, tot i no dependre d’ells mateixos

David Martín, atenent els mitjans.
David Martín, atenent els mitjans.

La derrota a Can Misses ha canviat radicalment la situació de l’FC Andorra. A dues jornades pel final de la segona fase, l’equip tricolor no depèn ja de si mateix per classificar-se per a la promoció d’ascens. Li toca guanyar els sis punts en joc davant Vila-real B i Alcoià i esperar. La plantilla, però, té clar que no vol llançar la tovallola. “Ens he de centrar a fer els deures”, ha apuntat el mitja punta David Martín.

Els jugadors admeten que el resultat a Eivissa ha suposat un cop dur. “L’equip està anímicament tocat”, reconeix Martín que, però, fa una crida a “afrontar-ho, canviar el xip i millorar els errors que vam cometre”. Especialment, remarca, “esmenar el que vam fer malament a les dues àrees” que és on, posa en relleu, es va acabar perdent el partit a Can Misses.

David Martín considera que el que toca ara és mirar cap al futur. Hi ha dos partits al davant i el somni de disputar la promoció d’ascens només serà possible si es guanyen. “Hem de fer els deures i, després, ja mirarem altres resultats”, ha comentat el jugador tricolor que, però, és conscient que no serà gens senzill, malgrat que a priori, tant groguets com alacantins estan ja sense opcions.

“Serà un partit competitiu, de Segona B. Ells tenen sempre la vista en el primer equip i l’opció de fer el salt. Sempre són perillosos”, adverteix a l’hora de parlar del Vila-real B, primer dels dos rivals, diumenge a Prada de Moles. El que també ha deixat clar és que “no hi ha marge d’error”. Per tant, cal sumar els tres punts sigui com sigui. “Hem de mirar per nosaltres mateixos i, ja al final, ens fixarem en els altres”, ha comentat.

Comentaris

Trending