El comitè de competició confirma un partit de sanció per a Eder Sarabia

El tècnic de l'FC Andorra va ser expulsat amb doble targeta groga en el darrer partit contra el Racing de Santander i serà Jon López qui dirigirà l'enfrontament contra la UD Las Palmas

Eder Sarabia
Eder Sarabia FC Andorra

El tècnic de l’FC Andorra no es podrà asseure aquest divendres a la banqueta per dirigir el seu equip en el partit contra la UD Las Palmas. El comitè de competició l’ha sancionat amb un partit per l’expulsió amb doble targeta groga el passat dissabte al Sardinero contra el Racing de Santander.

Eder Sarabia haurà de veure el partit des de la grada o des d’un dels despatxos de l’Estadi Nacional, ubicació que ja ha fet servir en alguna ocasió quan ha estat sancionat. El comitè de competició de la RFEF ha ratificat la doble targeta groga per les protestes a l’àrbitre. El mateix Sarabia, després de la derrota a Santander reconeixia que la primera cartolina era clara, però en el cas de la segona no li havia dit res a l’àrbitre.  El partit contra la UD Las Palmas, líder de la Liga SmartBank. Les indicacions les haurà de donar el segon entrenador de Sarabia, Jon López.

D’altra banda, els jugadors de l’FC Andorra Genuine han rebut la visita dels treballadors d’Abast, un dels patrocinadors del club. D’aquí tres setmanes tindrà lloc la segona trobada de la Liga Genuine a Bilbao.

Comentaris

Trending