Col·lapse total a l’infermeria del MoraBanc: Nacho Llovet també està de baixa

L’alapivot català es va lesionar al genoll en el partit contra el Manresa i ara mateix no se sap ni l’abast de la dolença ni el temps que necessitarà per recuperar-se

Llovet intenta aturar la penetració d'Ennis, del Saragossa.
Llovet intenta aturar la penetració d'Ennis, del Saragossa. MARTIN IMATGE / ACB

Quan van maldades, hi van de veritat. Si l’infermeria del MoraBanc no estava prou plena ja i el joc interior de l’equip d’Ibon Navarro prou tocat, un maldecap més s’afegeix al club de la Baixada del Molí: Nacho Llovet també causa baixa. I, per ara, no se sap quan de temps estarà allunya de les pistes.

L’alapivot català es va lesionar el genoll durant el partit que el MoraBanc va acabar guanyant a la pròrroga contra el Manresa. La setmana vinent se sotmetrà a més proves per determinar l’abast de la lesió, el tractament i el temps de recuperació.

En el club confien que sigui poc temps, però no està gens clar, i vistes les baixes que hi ha, i de prou llarga durada com les de Moussa Diagne, que segur que ja no torna aquesta temporada, i les de Tyson Pérez, Malick Dime i Tomasz Gielo, que van per llarg, l’entitat rastreja el mercat per si cal fer alguna incorporació d’urgència.

Comentaris

Trending