Clàudia Tremps i Pere Rullán tornen a ser els triomfadors a la 3 Fronterers

Els dos corredors han repetit victòria en categoria absoluta de la prova, segona de la Copa d’Andorra d’esquí de muntanya, celebrada a la zona de Grau Roig

Comentaris

El podi sènior en categoria masculina.
El podi sènior en categoria masculina. FAM

El darrer dia del 2023 ha servit per celebrar la segona prova de la MoraBanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya. En concret, la 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira, que ha estat organitzada pel Club Pas de la Casa Grau Roig i ha tingut lloc a l’estació encampadana. En categoria femenina, Clàudia Tremps ha estat, novament, la vencedora, mentre que, entre els homes, també ha repetit triomf Pere Rullán.

En total, han estat 50 els participants en la prova. Els corredors sèniors i U20 han hagut de completar un recorregut de 680 metres de desnivell, amb sortida al telecadira de Cubil i arribada al pic de Montmalús.

Entre les dones, Clàudia Tremps ha repetit victòria (ja es va imposar en aquesta prova l’any passat) arribant al Pic de Montmalús amb un temps de 39’50”. En segona posició, i malgrat ser U20, ha quedat Lea Anción (42’20’’). Laia Sebastià ha estat la tercera corredora a completar la 3 Fronteres (43’43”).

WhatsApp Image 2022 12 31 at 13.36.59
Les tres primeres en categoria femenina.

En categoria masculina, Rullan s’ha imposat amb un cronòmetre final de 32’36’’. Els francesos Louis Dumas i Will Juillaguet han estat el segon i tercer classificat amb uns temps de 33’14” i 33’38” respectivament.

De la resta de categories, cal destacar la victòria de l’andorrà Max Palmitjavila entre els U18 (28’43’’), seguit del també corredor de la FAM Miquel Naudi. Entre els U20, Marc Casanoves ha estat primer (36’58’’).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending