Una carambola i ser tercer és l’única opció de l’FC Andorra per jugar la fase d’ascens

Els tricolors han de guanyar a Alcoi i esperar la derrota del Nàstic a Eivissa, ja que en cap cas podrien ficar-se al ‘play-off’ com a millor quart, plaça que ja té garantida el Calahorra

Els jugadors tricolors faran pinya pensant que es pot assolir la fase d'ascens.
Els jugadors tricolors faran pinya pensant que es pot assolir la fase d'ascens. FC Andorra

La victòria davant el Vila-real B ha servit perquè l’FC Andorra mantingui opcions de disputar la fase d’ascens. Ara bé, no depenen d’ells mateixos. Necessiten guanyar i que el Nàstic perdi a Eivissa per ser tercers. És l’única opció encara viva, ja que la plaça del millor quart dels cinc subgrups també es va tancar. L’ocuparà, passi el que passi, el que Calahorra.

Queda una jornada per al final de la segona fase del campionat. I l’Andorra arriba amb opcions, però, no es pot negar, petites. De les sis combinacions que es poden produir en els dos partits on es jugarà la tercera plaça de promoció, només una els hi val: han de guanyar al Collao davant l’Alcoià i esperar que el Nàstic perdi a Can Misses davant l’Ibiza-Eivissa. Així de senzill... i a la vegada, així de complicat perquè cal recordar que els balears ja no tenen res en joc més enllà de l’orgull o el prestigi.

I es que ser tercer del subgrup 3C és l’única oportunitat de l’Andorra. L’altra que hi havia, ser el millor quart, ha quedat tancada. Aquesta posició la té ja garantida el Calahorra, faci el que faci en la darrera jornada. Fins i tot perdent, tindria un millor coeficient que el que assoliria el conjunt tricolor guanyant. Per tant, res a fer en aquest sentit. Només queda guanyar a Alcoi i esperar la carambola.

Una jugada a dues bandes en la qual encara confien els jugadors tricolors. Així ho ha explicat el central Adrià Vilanova. “Està clar que no depenen de nosaltres, però sortirem a guanyar i a veure si l’altre resultat ens ajuda”, ha comentat. Sobre el triomf davant el Vila-real B, ha admès que, al segon temps, “vam patir”, però ha posat en relleu que va ser mèrit del conjunt groguet: “el rival també juga”.

Comentaris

Trending