Campanya de suport a change.org l'organització de l'Andorra Ultra Trail

El seu impulsor agraeix la tasca que han dut a terme i en poques hores ja ha recollit 500 signatures

La imatge que acompanya la campanya a Change.org.
La imatge que acompanya la campanya a Change.org. Change.org

El portal change.org acull una campanya de suport a l'organització de l'Andorra Ultra Trail. El seu impulsor, Lionel Martinol agraeix la tasca feta i assegura que si la prova continua ell hi serà present. Destaca la qualitat de l'organització i subratlla que "han estat obligats a aturar-la". La petició ha recollit, en poques hores, 500 signatures.

Els organitzadors van anunciar aquest divendres la suspensió de les curses i, poca estona, després, va sorgir la iniciativa popular de suport. Els firmants de la petició destaquen que és una cursa emblemàtica i fonamental per a la promoció d'Andorra.També destaquen la tasca dels voluntaris. Altres signants consideren que és una de les proves més maques del món.

La suspensió definitiva de la prova ha provocat una polèmica entre els organitzadors i Andorra Turisme, que considera “injustificat” que des de l’Ultra Trail se’ls hagi responsabilitzat de la decisió de suspendre definitivament la prova. La societat va emetre aquest divendres un comunicat públic on ha recordat que s’ha donat sempre suport a l’esdeveniment, que es tenia intenció de mantenir el patrocini de cara a l’any 2021 i que, en tot cas, l’únic que es va demanar és que es rectifiqués la voluntat de quedar-se el 30% de les inscripcions ja fetes.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending