El Burgos-FC Andorra de Copa es jugarà el dimecres 16 de desembre a les quatre de la tarda

La Federació Espanyola ha fixat els horaris dels duels de la primera eliminatòria, inclòs el que s’ha de disputar al Plantío que seria el primer dels tricolors després del brot de coronavirus que ha afectat la plantilla

Els horaris de la Copa del Rei han estat oficialitzats per la Federació Espanyola.
Els horaris de la Copa del Rei han estat oficialitzats per la Federació Espanyola.

El partit de Copa de Rei que l’FC Andorra ha de disputar al camp del Burgos ja té dia i hora. Es jugarà el dimecres 16 de desembre, a les quatre de la tarda. El duel serà el primer que disputi l’equip tricolor després del brot de coronavirus que ha afectat bona part de la plantilla i que ha obligat a suspendre dos partits de lliga, contra el Prat i el Badalona.

La Federació Espanyola de Futbol ha fet oficials els horaris de la primera eliminatòria de la competició del KO que, com era d’esperar, es distribuiran entre tres dies: del dimarts 15 al dijous 17 de desembre. Entre ells, hi ha el partit que ha de disputar l’Andorra al Plantío, davant el Burgos. El duel ha estat fixat pel dimecres 16 a partir de les quatre de la tarda.

La disputa del partit està pendent, cal recordar, de l’evolució del brot de coronavirus que ha afectat bona part de la plantilla tricolor. Queden, però, dues setmanes per davant i tot fa pensar que és temps suficient perquè els jugadors afectats hagin superat la Covid-19 sense problemes. De fet, tot apunta que seria aquest el primer encontre que jugarien després del confinament obligat per la malaltia, ja que el cap de setmana anterior, en la jornada 9 del subgrup 3A de Segona B, el conjunt de Nacho Castro tenia descans.

Els tricolors intentaran superar la ronda al torneig del KO, tot i el hàndicap que suposa jugar a camp contrari. En cas de superar el quadre burgalès, la segona eliminatòria es jugaria la setmana de Reis.

Etiquetes

Comentaris

Trending