Bon ritme de venda d’entrades pel debut a casa de l’FC Andorra

La majoria de les queden estan situades als gols al preu de 20 euros i de 15 per als residents pel partit contra el Granada del diumenge 4 de setembre a les 14 hores

El contracte de l'FC Andorra per l'ús de l'Estadi Nacional acaba el proper mes de juny.
El contracte de l'FC Andorra per l'ús de l'Estadi Nacional acaba el proper mes de juny. FAF

L'expectació que ha despertat el debut a casa de l'FC Andorra a la Segona Divisió ha quedat palesa amb el ritme de venda d'entrades. En queden poques a les tribunes dels còrners i encara hi ha disponibilitat als gols tenint en compte que una part del sud es destina als seguidors del Granada, equip que va baixar la temporada passada de Primera, i que cal descomptar els abonaments.

El preu de les entrades és de 20 euros i de 15 pels residents en el matx que es disputarà el diumenjge 4 de setembre a les 14 hores a l'Estadi Nacional d'Andorra la Vella. Hi ha molt interès per veure en acció l'equip d'Eder Sarabia després de tres partits seguits camp contrari (Oviedo, Sporting i Las Palmas). El motiu ha estat el canvi de la superfície d'herba artificial per una d'híbrida complint d'aquesta manera amb la normativa de la Lliga de Futbol Professional (LFP).

El Granada, entrenat per Karanka, és un dels equips punters de la categoria, i s'ha reforçat molt per intentar l'ascens a Primera. Una de les seves incorporacions més destacades és José Callejón (35 anys), que ha jugat amb el Reial Madrid, l'Espanyol i el Nàpols.

Comentaris

Trending