Bon paper de l’andorrà Òscar Ortiz al campionat del món de pesca d’Albufeira

Ha competit amb llicència espanyola, ha acabat en desena posició d’un total de 76 participants en la prova individual i s’ha penjat el bronze en la prova per equips

Ortiz, el del mig de la fila de baix, i la resta de membres de l'equip espanyol celebren el bronze.
Ortiz, el del mig de la fila de baix, i la resta de membres de l'equip espanyol celebren el bronze.

La localitat portuguesa d’Albufeira ha acollit els darrers dies el Campionat del Món de pesca en embarcació fondejada. La competició va iniciar-se el dia 24 i s’ha acabat aquest dissabte. I un dels protagonistes ha estat un andorrà. Òscar Ortiz, competint amb llicència espanyola, ha acabat en desena posició en la prova individual. A més, s’ha penjat en bronze en la d’equips, amb la selecció del país veí del sud.

El campionat s’ha disputat aquests dies a la localitat lusitana i ha reunit els millors especialistes en aquesta pràctica esportiva. Ortiz hi ha participat, però ho ha fet després de demanar la llicència a Espanya. A Andorra, no en tenia.

En la prova individual, ha quedat en desena posició, amb una puntuació de 44. El campió ha estat el local Juan Pato, amb 4. En total, hi havia 76 participants. Per tant, entrar en el Top 10 és més que meritori.

I encara millor ha estat l’actuació en equip. Amb la resta d’integrants de la selecció espanyola, Ortiz ha quedat en tercera posició. Només han estats superats per Portugal i Itàlia. Així, s’han penjat la medalla de bronze.

Òscar Ortiz.
Òscar Ortiz.

Etiquetes

Comentaris

Trending