Bernat Lomero acaba 51è en el seu debut al Mundial de natació de piscina curta

A prop del rècord d’Andorra, el nedador ha invertit 24’’29 en fer els 50 metres papallona, tercer de la seva sèrie i a dos segons dels millors del món

Comentaris

Bernat Lomero estona abans de debutar al campionat del món.
Bernat Lomero estona abans de debutar al campionat del món. FAN

Bernat Lomero s’ha quedat a tres dècimes del rècord d’Andorra en el debut de la delegació andorrana en el setzè Campionat del Món de natació de piscina curta, que es disputa del 13 al 18 de desembre del 2022, a la ciutat de Melbourne, Austràlia. Lomero ha competit a la quarta sèrie dels 50 metres papallona i ha invertit 24’’29 en fer les dues piscines.

Ha estat tercer de la sèrie dels cinc que l’han acabat. L’han superat un ugandès i un ghanès. En el còmput global ha estat 51è, a uns dos segons dels millors del món i que s’han classificat per a la semifinal

“Nedar el primer dia, mai no és fàcil! Ser el primer de l’equip que neda tampoc. A l’inici de la prova, m’he trobat tranquil, bastant relaxat i he fet una bona sortida, amb un subaquàtic, com és habitual en mi que m’ha permès fer uns primers 25 m molt bons”, ha afirmat Lomero, poc després d’acabar la prova.

“Com és habitual, en Bernat ha competit bé. Petits detalls i poques dècimes, separen un bon resultat de la seva millor marca personal. Ha afrontat els primers 25 m a ritme de rècord. El viratge ha fet la diferència”, ha destacat Alfonso Maltrana, director tècnic de la FAN, pràcticament al moment d’aturar-se el crono.

Etiquetes

Comentaris

Trending