Bartumeu Gabriel, setzè a l’eslàlom FIS de Valmeinier

L’andorrà ha finalitzat a 2’’33 del guanyador, el francès Chambet, mentre que el seu company a la FAE Xavier Cornellà ha quedat en 24a posició

Xavi Cornella, en un moment de la cursa.
Xavi Cornella, en un moment de la cursa. FAE

Els esquiadors andorrans, aquest dimecres sí, han pogut completar el segon eslàlom FIS que s’ha disputat a l’estació francesa de Valmeinier. El millor classificat ha estat Bartumeu Gabriel, que ha acabat en setzena posició. Més discreta ha estat l’actuació de Xavi Cornellà, que ha finalitzat la cursa en el 24è lloc.

Gabriel ha completat les dues mànigues de la prova en un temps total de 1’36’’71. Ha acabat a 2’’33 del guanyador, que ha estat el local Sacha Dimier Chambet (1’34’’38). L’andorrà, que havia completat un bon primer descens, ha pagat l’errada comesa a la part baixa del segon.

Per la seva banda, Cornellà ha completat els dos recorregut amb una marca d’1’37’’74. A 3’’36, doncs, del vencedor. Segons s’ha apuntat des de la FAE, l’andorrà no es trobava amb forces per poder atacar les portes i ha comés uns errors a cada mànega que l’han allunyat de les primeres posicions. Ha estat 24è.

El seu entrenador, Fred Beauviel, ha apuntat que “el nivell ha estat bastant alt, amb gent que han agafat sortida a la Copa del Món, molts que estan a la Copa d’Europa”. Al seu entendre, “ens hem pogut situar una mica d’on estem”.

Etiquetes

Comentaris

Trending