Bartumeu Gabriel, 37è, i Íria Medina, 40a, al gegant de Pozza di Fassa

Roger Puig ha participat sense sort en la cursa d’eslàlom dels campionats del món de Lillehammer, ja que ha no ha pogut acabar el recorregut

Bartumeu Gabriel en una prova anterior.
Bartumeu Gabriel en una prova anterior. FAE

Paper més aviat discret el completat pels representants andorrans al gegant de Pozza di Fassa que s’ha disputat aquest divendres als Nacionals de Lituània. Bartumeu Gabriel ha acabat en 37a posició mentre que Xavier Cornella no ha completat la primera màniga. En competició femenina, Íria Medina ha estat 40a.

Gabriel ha completat la prova en un temps de 1’39’’34. Ha acabat a 3’’78 del guanyador, l’alemany Fabia Gratz. Per la seva banda, Cornella no ha pogut completar la primera baixada.

En categoria femenina, també hi ha hagut doble representació andorrana. Íria Medina ha completat la prova amb un temps d’1’43’’76, a 6’’21 de la vencedora. Ha aconseguit, doncs, al 40a posició. Per la seva banda, Jèssica Núñez no ha pogut completar la segona mànega.

Pel que fa a Roger Puig, no ha tingut sort en l’eslàlom dels campionats del món que s’estan disputant a l’estació noruega de Lillehammer. L’andorrà, però, no ha pogut completar la cursa. Tot i això, encara tindrà una oportunitat de millorar sensacions diumenge, en la cursa del paral·lel.

Etiquetes

Comentaris

Trending