Àxel Esteve obté el millor resultat de la seva carrera amb un tercer lloc a l'eslàlom de Kronplatz

L'esquiador s'ha quedat a només quatre centèsimes de la primera posició i ha sumat 27.58 punts FIS

Àxel Esteve (dreta) al podi de Kronplatz aquest dimarts.
Àxel Esteve (dreta) al podi de Kronplatz aquest dimarts. FAE

Àxel Esteve ha aconseguit aquest dimarts el millor resultat de la seva carrera amb un tercer lloc a l'eslàlom de Kronplatz (Itàlia). Amb un registre d'1.35.04 ha pujat al podi per darrera de l'esquiador d'Israel, Barnabas Szollos i del noruec Oscar Zimmer que han empatat en el primer lloc amb un crono d'1.35.00. Esteve ha obtingut 27.58 punts FIS.

Esteve ha fet dues mànegues perfectes amb un temps semblant (47.06 i 47.98) mentre que els seus rivals han marcat uns registres pitjors en la segona ja que les condicions de la neu no eren les mateixes que en la primera. Szollos ha baixat amb 46.80 i 48.20 mentre que Zimmer ha cobert els recorreguts de l'eslàlom amb 46.83 i 48.17.

Els 27.58 punts FIS d'Esteve li permeten pujar posicions en el rànquing. Amb aquest resultat FIS, en la pròxima cita de Copa d’Europa (Vaujany, 20 i 21 de gener) Àxel Esteve millorarà dorsal, amb la qual cosa augmenten les opcions de poder fer un millor resultat i acostar-se a l’objectiu del top30 en aquesta competició. Pel que fa a Xavier Cornella i Àlex Rius, avui no han pogut completar la primera mànega. 

A l'estació de Kronplatz (Itàlia), ja va fregar el podi el mes passat amb un quart lloc a l'eslàlom que va guanyar el francès Steven Amiez (1.31.54). Esteve va fer un temps d'1.32.33, superat per Michal Jasiczek (Polònia) i Paco Rassat (França). Aquest dimarts, estava molt satisfet per la seva classificació. “Avui ha sigut un gran dia d’esquí, la veritat. He aconseguit fer dues mànegues sòlides, dues mànegues amb intensitat. La primera he estat un pèl lluny, en la setena posició, amb el meu esquí una mica tímid, però a la segona he intentat ficar més intensitat, provar de fer un esquí més efectiu, com estava fent últimament als entrenaments, i al final ha pagat. He acabat tercer amb una bona segona mànega, i confirmo els meus millors punts que he fet fins a dia d’avui a eslàlom, així que molt content i amb ganes de continuar esquiant fort”.

Etiquetes

Comentaris

Trending