Àxel Esteve no pot acabar l’eslàlom de Val d’Isere en el seu retorn a la Copa del Món

L’esquiador de la FAE, malgrat que s’ha sortit en el tram final de la primera baixada considera “positiu” el seu retorn a la competició després de la lesió

Àxel Esteve, durant la prova a Val d'Isere.
Àxel Esteve, durant la prova a Val d'Isere. Alexis Boichard / Agence Zoom

La participació a Val d’Isere no ha estat positiva pels esquiadors andorrans. Igual que Verdú el dissabte, Àxel Esteve no ha pogut completar la prova, en aquest cas l’eslàlom de la Copa del Món. Malgrat que no s’ha pogut finalitzar ni tan sols la primera baixada, tant Esteve com el seu entrenador, Yago Antes, han volgut valorar positivament la jornada, que ha suposat el retorn a la competició després de la seva lesió.

“El dia ha estat bo en general, ja que l’objectiu principal tampoc era anar entre els 30 millors, sinó agafar experiència, agafar una sortida abans de les Copes d’Europa i provar de fer un esquí similar al que faig als entrenaments. I això ho he aconseguit”, ha comentat el representant de la FAE. En la primera màniga de la prova, Esteve ha acabat sortint del recorregut. “La part de dalt he anat bastant estratègic i no ha anat del tot malament, la veritat, perquè la pista estava ja bastant tocada. Mica en mica he arriscat més i a baix he anat quedant-me una mica cansat una mica baix de maluc i això m’ha fet sortir-me”, ha explicat.

Pel que fa a la modalitat d’esquí de fons, els júniors han completat el cap de setmana a Bessans. I ho han fet amb Quim Grioche acabant en quinzena posició la prova dels 10 quilòmetres, amb un temps de 23’45’’5. Per la seva part, Carola Vila ha estat 18a.

Etiquetes

Comentaris

Trending