Autocar gratuït per anar a veure el Vila-real B-Andorra

Els seguidors de l’equip tricolor només hauran de pagar els 15 euros que costa l’entrada del partit, un dels desplaçaments més propers de la temporada

Aficionats de l'FC Andorra a les graderies de l'Estadi Nacional.
Aficionats de l'FC Andorra a les graderies de l'Estadi Nacional. FC Andorra

Dissabte vinent, l’FC Andorra juga a Vila-real, davant el filial del club groguet. Es tracta, Google Maps a la mà, d’un dels desplaçaments més curts de la categoria. Per això, l’entitat tricolor vol intentar tenir el màxim suport a la graderia del Mini Estadi. Així, s’ha volgut organitzar un autocar gratuït per aquells aficionats que es vulguin desplaçar a localitat castellonenca.

Així, els seguidors només hauran de posar diners de la seva butxaca per pagar l’entrada del partit. El preu està fixat en 15 euros. L’autocar sortirà el mateix dissabte al matí del Principat i tornarà cap al país un cop finalitzat el duel.

Des del club es posa en relleu que “l’exigència de la categoria és altíssima” i, per tant, es necessita el suport dels seguidors. En aquest cas, a més, s’aprofita que es tracta d’un dels viatges més propers, juntament amb els que s’hauran de fer a Saragossa i a Osca.

Els aficionats que estiguin interessats a viatjar amb el vehicle posat expressament pel club ho han de demanar mitjançant un correu electrònic. El termini es tancarà el dijous a les cinc de la tarda. Si algú vol anar pel seu compte, també ho podrà fer, ja que les entrades es poden comprar també a banda.

Comentaris

Trending