L’Atlètic goleja i s’escapa en el lideratge

Els escaldencs superen per 5-1 l’UE Sant Julià i gràcies a la victòria de l’UE Santa Coloma en el debi ja tenen set punts d’avantatge al capdavant de la taula

Els jugadors de l'Atlètic celebren un dels cinc gols aconseguits.
Els jugadors de l'Atlètic celebren un dels cinc gols aconseguits. FAF

L’Atlètic Escaldes continua imparable a la Lliga Multisegur. No només ha sumat la quarta victòria consecutiva i la sisena en set jornades sinó que, a més, ho ha fet golejant l’UE Sant Julià. D’aquesta forma, es continua disparant al capdavant de la taula i ja té set punts d’avantatge amb el seu més immediat perseguidor.

L’Atlètic ha tingut un còmode triomf davant el conjunt lauredià. Ja al primer temps, un doblet d’Àlex Martínez els ha permès encarrilar el duel. Al segon temps, la golejada l’han completat Rodri, Víctor Pérez i Guillaume López. La desfeta enfonsa el Sant Julià en el fanalet vermell de la classificació.

I és que aquest resultat s’ha combinat amb la primera victòria en lliga de la Penya Encarnada. Un gol de penal de Briega al tram final del duel ha significat el triomf davant l’FC Ordino (1-0).

Pel que fa a la part alta, l’Atlètic s’ha beneficiat del derbi entre FC i UE Santa Coloma. Un duel de gran emoció que no s’ha decidit fins al minut 85, gràcies a un gol de Christian García per l’UE. Per tant, ara els escaldencs tenen set punts d’avantatge amb el segon classificat.

Per la seva banda, l’actual campió, l’Inter, segueix amb la seva reacció després del canvi a la banqueta. En el derbi escaldenc, ha superat de forma clara l’Engordany per 0-3. Artigas i Domi han marcat aviat, al 6’ i al 12’ i han deixat ben encarrilat el duel, que ha sentenciat de nou ‘Hulk’ amb un segon gol després del descans.