Andorra presenta a la FIS les finals de la Copa del Món de Grandvalira 2023

Els integrants de la FAE, a més, han aprofitat la trobada per fer reunions de diferents àmbits dins del món d'esquí

Integrants de l'expedició andorrana a Zurich.
Integrants de l'expedició andorrana a Zurich.

Grandvalira Resorts ha presentat davant de la Federació Internacional d'Esquí les finals de la Copa del Món del 2023 que es dispuraran del 13 al 19 de març al sector de Soldeu i El Tarter. A més, s'ha aprofitat acabar d'establir els comtactes per tenir tots els detalls a punt per la competició. La propera trobada de l'ens serà del 3 al 5 de maig a Dubrovnik.

El comitè organitzador de Grandvalira Resorts, encarregat de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí que es disputaran al sector de Soldeu i El Tarter del 13 al 19 de març del 2023, han donat a conèixer l’esdeveniment davant de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), en el transcurs de la reunió de tardor que s’ha realitzat avui a Zurich.

A més, la jornada l’han aprofitat per fer nombroses reunions d’organització per establir els contactes i els acords pertinents per tenir tots els detalls tècnics preparats per als dies de competició. Entre altres temes que s’han posat sobre la taula també hi ha els calendaris de l’any vinent però sense parlar de possibles candidatures.

Per part de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) hi ha assistit el president, Pepi Pintat, així com el gerent, Carles Visa, el director d’alpí, Roger Vidosa, el delegat tècnic, Toni Crespo, així com el metge Bernat Escoda. Tots ells han participat en les diferents trobades relacionades amb les seves àrees. També hi ha estat Patrick Touissant com a membre del Consell de la FIS.

La pròxima trobada de la FIS serà del 3 al 5 de maig a Dubrovnik, en el congrés anual, on previsiblement s’establirà un calendari acurat a anys vista per tal que les seus puguin treballar amb anticipació. Per la seva part, l’organisme internacional, en aquest sentit, ha agafat el compromís de presentar aquesta previsió, a la primavera.

Etiquetes

Comentaris

Trending