Andorra és desena al trofeu internacional del Trial de les Nacions

Al Challenge TDN Alèxia Lladós i Joan García Peregrina han estat setens en una prova dominada per la parella italiana

Gaudi Vall en una zona.
Gaudi Vall en una zona. FMA

Andorra ho ha pogut repetir el podi de l'edició 2021 del Trial de les Nacions i ha acabat a la desena posició. L'equip ha estat format per Gaudi Vall, Jordi Lestang i Jan Gabriel. Al Challenge TDN Alèxia Lladós i Joan García Peregrina ha estat setens en una prova dominada per la parella italiana.

El trofeu internacional ha comptat amb 18 països. El triomf ha estat per la República Txeca. L'han acompanyat al podi Alemanya i Àustria. L'equip andorrà ha pogut superar rivals potents com Suïssa, Finlàndia o Dinamarca tot i presentar uns pilots molts joves. Tot i fer una segona volta espectacular, uns errors puntuals en el primer pas per les zones han condicionat el resultat andorrà.

El Trial de les Nacions tanca el calendari anual de l'especialitat i enguany s'ha disputat a Monza (Itàlia), escenari mític de l’esport del motor en l’àmbit internacional.amb el seu popular circuit. Fora de la federació també hi ha hagut participació a la categoria vintage amb motos clàssiques amb Miquel Pujal i Joel Font.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending