Andorra assoleix per primera vegada representació al consell de la FIS amb Patrick Toussaint

La seva elecció arriba un dia després que el país es quedés a les portes d'organitzar els mundials d'esquí alpí el 2027 en el marc de l'assemblea general de la FIS

Patrick Toussaint (tercer per la dreta de la primera fila) com a nou membra del Consell de la FIS.
Patrick Toussaint (tercer per la dreta de la primera fila) com a nou membra del Consell de la FIS.

Toussaint ha aconseguit, de nou, posar Andorra en el món de l'esquí en ser el primer representant del país que accedeix al Consell de la FIS. El representant del Principat ha superat al portuguès Pedro Farromba en la votació de països amb només un vot.

Després de la decepció per no organitzar la Copa del Món d'esquí alpí el 2027, avui la federació andorrana ha rebut una alegria amb la designació del vicepresident de la FAE, Patrick Toussaint, ha estat escollit membre del Consell de la FIS a l'assemblea general de l'ens internacional ha celebrat avui a Milà. Una fita històrica, ja que es tracta de la primera vegada que el Principat té representació en aquest organisme.

Toussaint competia amb el portuguès Pedro Farromba per fer-se amb el seient del consell reservat als països amb només un vot dintre de l'assemblea, i ha superat al representant lusità per 83 vots a 74.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending