Andorra aconsegueix la quinta posició als Campionats del Món Juvenils d’Skyrunning

Fins a vuit components de la Federació de Muntanyisme s’han traslladat durant el cap de setmana a L’Aquila per a participar en les diverses curses de la competició

Comentaris

Els joves corredors de la FAM a L'Aquila
Els joves corredors de la FAM a L'Aquila

Durant tot el cap de setmana s’han disputat al municipi italià de L’Aquila els Campionats del Món de Skyrunning. Divendres, els atletes de les disset seleccions van córrer la prova vertical amb 3,5  quilòmetres de distància i mil metres de desnivell positiu, i avui s’ha celebrat la Skyrace, que ha vist modificat el seu traçat degut al mal temps. Finalment, en la classificació per nacions, Andorra ha finalitzat en una quinta posició general, resultat obtingut gràcies als bons resultats dels joves corredors.

La Skyrace que s’ha celebrat avui tenia un traçat inicial de 21,6 quilòmetres de distància i quasi 2.300 metres de desnivell positiu, però el mal temps i el fort vent han obligat l’organització a retallar el recorregut. Finalment, totes les categories han completat el circuit previs per a la categoria Youth A, de 16 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell positiu.

En la categoria U23, així com en la classificació general, Arnau Soldevila ha tornat a ser el millor andorrà finalitzant els 16 quilòmetres en 1h49’08’’, aconseguint la 20 posició general i la 13a en la seva categoria. El segon corredor de la FAM en travessar la línia de meta ha estat Max Palmitjavila, realitzant una molt bona cursa en un temps final de 1h53’54’’, assolint la 34a plaça general i tornant a fer podi en la Youth A, amb una excel·lent tercera posició.

D’altra banda, Gerard Rogé ha completat la Skyrace uns minuts després de Palmitjavila, amb un temps final de 1h59’49’’, en 21 posició en la seva categoria Youth B. Quasi quatre minuts més tard ha arribat el seu germà. David Rogé ha finalitzat els 16 quilòmetres en 2h03’40’’, en la 24a posició de la mateixa categoria. Adrià Bartumeu ha completat el circuit en 2h04’27’’, aconseguint la 33a plaça en U23. Per la seva part, Marc Casanovas ha corregut una molt bona cursa, travessant la línia de meta en 2h12’56’’, quedant 16 en la categoria Youth A.

En la categoria femenina, Andrea Sinfreu ha completat el recorregut en 2h24’13’’, travessant la línia de meta en 20 posició general i 8a en categoria Youth B. Finalment, Lea Anción ha fet la Skyrace en 2h25’08’’, en una molt bona 22a posició general i assolint una 4a plaça en Youth A.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending