Andorra acollirà una competició internacional de rugbi a 7 el mes de juny

Forma part del circuit europeu que inclou deu tornejos amb seus com París, Brussel·les, Lisboa o Berna

Cartell del torneig.
Cartell del torneig. Altaveu

Andorra acollirà un torneig del Rugby European Sevens Series en categoria masculina (16 equips) i femenina (8 equips). La competició tindrà lloc els dies 19 i 20 de juny i forma part del circuit de 10 tornejos que es van iniciar el mes d'abril a Melrose i que passarà per seus com les de Lisboa, París, Brussel·les o Berna. El darrer torneig serà el Montpellier l'últim cap de setmana d'octubre.

El rugbi a 7 és una de les apostes del VPC i de la federació. Es vol promoure a totes les edats. Així, l'any 2019 Andorra va participar al Torneig Internacional de Rugbi a 7 en la categoria de menys de 12 anys.  La federació va posar en marxa un pla de desenvolupament del rugbi a 7 (2018-2021) impulsat per la comissió esportiva de l'ens i amb l'objectiu de formar jugadors d'alt nivell d'aquesta disciplina. L'equip femení, per la seva part, va participar l’Europeu de Zagreb del 2019  a les ordres del seleccionador Marc Abelló.

Aquest any, els combinats masculí i femení coincidiran a Sèrbia, el primer cap de setmana de juny per disputar els seus respectius campionats d'Europa. La selecció nacional femenina, dirigida per Dani Raya i Sebastián Barrera, jugarà el 4 i 5 de juny i es trobarà les seleccions d'Àustria, Bulgària, Croàcia, Israel, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta i Mònaco. Per la seva banda, la selecció masculina dirigida per Jonathan Garcia i David Kirikàixvili jugarà el 5 i 6 de juny contra Àustria, Bulgària, Eslovènia, Finlàndia, Malta, Moldàvia, Mònaco, Montenegro, Noruega, San Marino i l'amfitriona, Sèrbia.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending