Una ambaixadora per donar visibilitat al futbol femení

La FAF encarrega a la internacional Marina Fernández, de qui destaca “l’experiència i valors transmesos al llarg de la seva carrera”, la tasca de potenciar aquesta modalitat

Comentaris

El president de la FAF, Félix Álvarez, i la nova ambaixadora, Marina Fernández.
El president de la FAF, Félix Álvarez, i la nova ambaixadora, Marina Fernández. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha nomenat la jugadora Marina Fernàndez com a nova ambaixadora de l’entitat. El seu comès principal serà la promoció del futbol femení andorrà  per donar-li visibilitat, tant dins com lluny del Principat. A més, serà l'encarregada de vetllar encara més per aquesta modalitat en totes les seves vessants i, en un futur, es vol que s'ocupi de dirigir l’equip d'iniciació al Centre de Tecnificació de La Massana.

Fernández ha estat nomenada en un acte celebrat a la seu de l'entitat que ha comptat amb la presència del president, Fèlix Álvarez. L’elecció s’ha fet tenint en compte la seva experiència i lideratge, tant dins com fora dels terrenys de joc. “És emocionant ser la primera ambaixadora del futbol femení, aquesta aposta és un pas molt gran per tot l'esport del país. Aquesta oportunitat l’afronto amb il·lusió i ganes de treballar perquè vinguin generacions millors”, ha comentat l’ambaixadora.

En un futur, es vol que Fernández també d'irigeixi l'equip d'iniciació al Centre de Tecnificació de la Massana

Fernández ha volgut posar en relleu que “el futbol femení està en ple creixement i aquest és el moment de fer un pas endavant i apostar per potenciar-lo i captar jugadores per a la base, que serà la clau per continuar progressant i millorant”. Així, ha assegurat que si s’assoleix aquest objectiu, “tindrem una base sòlida a nivell femení dins la FAF”.

Amb només 24 anys, Marina Fernàndez és l'actual capitana de la selecció nacional absoluta i la que més internacionalitats acumula, amb set participacions i un gol. Milita a l’Enfaf femení i la temporada passada va ser la màxima anotadora de l’equip amb dotze dianes. . Així, va ser una peça clau en la consecució de l’ascens a la categoria Preferent Femenina del futbol espanyol.

Formada a les categories inferiors del país, Marina Fernàndez té una àmplia experiència dins el món del futbol lluny de les nostres fronteres amb dues temporades al Pardinyes, dues més a l'AEM Lleida i mig any dins la disciplina d'un equip a Suècia com és l'IFK Lulea. “Considerem que és la persona idònia per donar un impuls al futbol femení, que està en ple creixement. No només per la seva experiència, els valors exemplars que ha transmès al llarg de la seva carrera esportiva i la seva passió pel futbol, sinó també per la seva qualitat humana. Li desitgem molts èxits i estarem amb ella per a tot el que necessiti”, ha valorat amb satisfacció Fèlix Álvarez.

Comentaris

Trending