Alèxia Lladó celebra el campionat d’Espanya amb un tercer lloc a Cal Rosal

La prova, que tancava la temporada, va acabar amb un setè lloc per a Gaudi Vall i un dotzè per a Jordi Lestang, mentre que el juvenil Edgar García va ser quart en la seva categoria

Alèxia Lladó, al podi de TR3.
Alèxia Lladó, al podi de TR3. FAM

El campionat d’Espanya de trial ha viscut el seu punt final aquest cap de setmana, amb la disputa de la prova de Cal Rosal, amb gairebé 200 inscrits. Entre ells, una nodrida representació andorrana. Alèxia Lladó va ser tercera entre les dones en TR3, celebrant d’aquesta forma el títol que ja tenia abans de la cursa. Entre els homes, la millor posició va ser pel juvenil Edgar García, quart en la seva categoria. Per la seva banda, Gaudi Vall i Jordi Lestang van ser setè i dotzè respectivament a TR2 i Quim Altes, vuitè, en TR3.  

La prova estava organitzada pel Moto Club Baix Berguedà. Al llarg dels dos dies, el temps va respectar, sense pluja. Això va permetre que les dificultats per superar els obstacles fossin menors.

Lladó (Sherco) arribava a Cal Rosal amb el títol de campiona d’Espanya sota el braç. Tot i això, va lluitar fins al final pel triomf a la cursa. Finalment, però va ser tercera, malgrat fer la millor segona volta de totes les participants.

En categoria TR2, els andorrans no van poder arribar al podi. Vall va ser setè i Lestang, dotzè. En TR3, Quim Altes va acabar vuitè. La millor posició entre els homes la va obtenir el juvenil Edgar García, que va ser quart.

Etiquetes

Comentaris

Trending