Álex Rius, 23è, únic andorrà que completa l’eslàlom a Kronplatz

La resta d’esquiadors no han pogut completar la prova, amb especial decepció per a Carla Mijares, que havia completat la primera màniga en desena posició

Comentaris

Àlex Rius, durant la prova.
Àlex Rius, durant la prova. Origami / Òscar Rius

Els esquiadors andorrans han participat en l’eslàlom que s’ha disputat aquest dimarts a l’estació italiana de Kronplatz. La prova, per cert, corresponia als Nacionals de Tailània. En homes, Àlex Rius ha estat 23a. Menys sort han tingut Bartumeu Gabriel i Carla Mijares, que han caigut en la segona màniga. En esquí paraalpí, tampoc ha estat el dia de Roger Puig a la Copa del Món de Veysonnaz.

A Kronplatz, cita que ha aglutinat a un gran nombre de corredors de molt nivell, Rius ha completat les dues mànegues amb un temps d’1’37’’14, a 3’’58 del vencedor, que ha estat l’italià Matteo Canins. En el segon descens, l’andorrà ha pogut millorar la 38a posició modesta assolida en la primera baixada.

Per la seva banda, Bartumeu Gabriel, que havia estat 34è en la primera màniga, no ha pogut completar la segona. Tampoc l’han finalitzat Àxel Esteve i Xavi Cornella.

Entre les dones, Carla Mijares tenia opcions d’entrar al Top 10. Era desena en la primera màniga, però no ha tingut l’oportunitat en la segona de consolidar la posició, ja que no l’ha pogut acabar.

Tampoc ha tingut sort Roger Puig, en el gegant d’esquí paraalpí disputat a Veysonnaz (Suïssa). Ni tan sols ha pogut completar el primer dels dos descensos. L’esquiador del Principat estava anant molt ràpid en la seva baixada i marcava, prova d’això, un molt bon primer interval, però, a mig traçat ha fet un interior i ha quedat fora de cursa.

Etiquetes

Comentaris

Trending