Albert Jorquera, nou entrenador del Vall Banc Santa Coloma

L’exjugador de l'FC Barcelona arriba després que Marc Rodríguez, que feia dues temporades que estava al club, anunciés la seva retirada

Albert Jorquera, a la seva presentació com a tècnic de l'FC Santa Coloma
Albert Jorquera, a la seva presentació com a tècnic de l'FC Santa Coloma FC Santa Coloma

Albert Jorquera, exjugador i entrenador de futbol, ha estat confirmat com el nou instructor del Vall Banc Santa Coloma. Així doncs, el que va ser el segon tècnic de l’FC Andorra la temporada passada fins a la seva destitució, ara, s’estrenarà a la banqueta de l’equip de la Lliga Multisegur com a director tècnic.

Jorquera va defensar la porteria del Futbol Club Barcelona del 2003 al 2009, i va passar per altres equips com ara l’AD Ceuta la temporada 2000-2001, El Mataró del 2001 al 2002 o el Girona FC del 2009 al 2010. Com a tècnic, va entrenar els porters de la UE Llagostera i va ser ajudant al juvenil del Barcelona, al FC Sion i a l’FC Andorra.

El seu debut es produirà aquest mes, ja que el club participarà en la ronda preliminar de la UEFA Europa League. El rival al qual s’enfrontaran es decidirà aquest cap de setmana. A les xarxes socials, l’equip colomenc l’ha presentat com un entrenador seriós i professional, i han afegit que “esperem aconseguir molts èxits junts en la competició europea i la nacional!”.

Etiquetes

Comentaris

Trending