S’ajorna el partit d’Eurocup del MoraBanc del dimarts vinent

Els positius a l’equip polonès i les mesures de quarantena que s’apliquen al país ha fet impossible que es puguin desplaçar els jugadors mínims per poder celebrar l’encontre

Comentaris

El pavelló durant l'encontre entre el Morabanc i l'UCAM Murcia.
El pavelló durant l'encontre entre el Morabanc i l'UCAM Murcia. MoraBanc

El MoraBanc s’ha vist obligat a ajornar un partit més. En aquesta ocasió, el 7DAYS EuroCup Regular Season que se celebrava dimarts vinent al poliesportiu. El motiu ha estat els diversos positius i la quarantena imposada a Polònia i que ha impedit que L’Slask Wroclaw pogués acudir al Principat amb els jugadors mínims a Andorra.

La jornada 9 de l’Eurocup s’ha hagut d’ajornar. L’Slask Wroclaw va sol·licitar la suspensió a causa de la legislació local, que imposava mesures de quarantena després que diversos membres de l’equip van donar positiu per Covid-19. Això ha fet que l’equip no tingui els vuit jugadors mínims aptes per poder jugar l’encontre.

Segons ha informat el MoraBanc, l’Eurolliga de Bàsquet coordinarà amb els equips afectats les millors opcions per reprogramar els partits. Les dates alternatives s’anunciaran a les plataformes oficials de l’Euroleague Basketball.

Etiquetes

Comentaris

Trending