Acord de col·laboració entre l’FC Andorra i el Gimnàstic de Manresa

Els tricolors podran captar jugadors joves d’una de les entitats de referència en el futbol base català

Els escuts de totes dues entitats.
Els escuts de totes dues entitats.

L’FC Andorra i el Gimnàstic de Manresa han tancat un acord de col·laboració que permetrà a totes dues entitats unir esforços en l’àmbit del futbol base. Així, el club tricolor tindrà la possibilitat de captar jugadors de la pedrera de l’entitat del Bages, una de les referències pel que fa a la formació de futbolistes.

Segons s’ha indicat en un comunitat, el club andorrà “té com element essencial la recerca de jugadors amb talent que puguin triomfar” amb els tricolors i aquest objectiu es pot aconseguir més fàcilment amb aquest acord. “Crec que és un pas molt important per l’Andorra”, ha destacat el director esportiu, Jaume Nogués, que ha destacat que “el Nàstic de Manresa té molt bons equips de futbol base, hi ha jugadors amb talent que si es treballa bé poden arribar lluny”.

Per això, es confia que “des del club podem aportar la nostra experiència per aconseguir-ho”. Nogués remarca que “amb un mercat de futbol cada dia més saturat, l’aposta pels jugadors joves és la clau de l’èxit pel futur”.

Etiquetes

Comentaris

Trending