L'ACA eSport Acaddemy té a sis joves sota la seva tutela

Frank Porté ha estat el primer jugador que ha fet el pas a la competició després de la seva etapa formativa

Els integrants de l'acadèmia e-sports de l'ACA.
Els integrants de l'acadèmia e-sports de l'ACA.

Des del gener l'acadèmia de formació de l'ACA sobre eSports està en marxa. Actualment, tenen cinc joves que de forma presencial tenen a la seva disposició els mecanismes necessaris per esdevenir professionals dels esports digitals. Un psicòleg esportiu, una optometrista i una preparadora física s'ocupen de donar totes les eines en el seu procés formatiu.

El projecte de l'ACA sobre els eSport, concretament, el Sim Racing, ha fet aquesta tarda un nou pas amb la presentació de l'acadèmia, tot i que ja està en marxa des del passat mes de gener. Actualment, en formen part cinc joves, entre el 9 i els 16 anys que ho van dos dies presencialment; així com Cedrik Martin, de Niça, que ja superat una primera etapa de formació. A més, també ha passat Frank Porté que ha estat el primer dels jugadors que ja està competint amb l'equip de l'ACA, després de finalitzar el seu pas per l'acadèmia.

Una formació, que com han indicat els seus responsables, se centra en “la salut”. D’aquesta manera, està composta per un psicòleg esportiu, optometrista i una preparadora física que els ofereixen els coneixements tècnics i competitius, així com psíquics i físics necessaris per esdevenir esportistes professionals dels esports digitals.

Es tracta del primer centre de formació amb cinc simuladors d’automobilisme digital equipats amb l’última tecnologia, fet que converteix les instal·lacions en un indret de preparació d’esportistes digitals de primer ordre.

Etiquetes

Comentaris

Trending