400 corredors participen en una Sant Silvestre que recupera la normalitat

La tradicional cursa ha recorregut els carrers de Sant Julià sense restriccions i també ha servit per repartir 100 litres de xocolata calenta entre els inscrits

Una de les sortides de la prova.
Una de les sortides de la prova.

Sant Julià de Lòria ha tornat a viure aquest divendres una de les tradicions nadalenques més arrelades a la parròquia: la cursa de Sant Silvestre. I a més, amb la normalitat prèvia a la pandèmia, sense cap restricció sanitària. Uns 400 corredors han participat de la cursa que serveix per acomiadar l’any.

La tradicional prova laurediana ha tornat en plenes condicions un cop superats els pitjors estadis de la crisi sanitària. El 2020 no es va poder disputar; el 2021, es va fer, però sota estrictes restriccions. Aquest divendres, s’ha recuperat el format habitual, per alegria de molts aficionats a les curses.

Fins a 400 inscrits han pres la sortida en les diferents categories. Novament, s’ha donat molta vida als carrers de Sant Julià. I per ajudar a combatre el fred -cert, avui no tan fort com en altres ocasions, l’organització no ha fallat. Tenia preparada en diverses olles una xocolatada. Fins a 100 litres d’aquesta beguda tan dolça.

Comentaris (1)

Trending