16 esportistes d’Special Olympics Andorra, al Campionat de Catalunya de Natació

La cita tindrà lloc el diumenge a Lloret de Mar i comptarà amb la participació de fins a 220 atletes amb discapacitat intel·lectual de tot el territori català, a més dels provinents del Principat

Un dels entrenaments de l'equip.
Un dels entrenaments de l'equip. SPECIAL OLYMPICS

La federació esportiva Special Olympics Andorra prendrà part al Campionat de Catalunya de Natació, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual. La competició tindrà lloc el proper diumenge, a les instal·lacions del Club Lloret de Mar. La delegació del Principat estarà formada per setze esportistes.

L’equip andorrà haurà de competir amb diferents clubs i entitats de Catalunya, com ara el Centre d’Educació Especial l’Àngel d’Amposta, el club CAR de la Fundació Sant Tomàs de Vic, o l’ALBA de Tàrrega, entre altres. En total, hi participaran 220 atletes.

El desplaçament compte amb el suport de la Fundació Credit Andorrà, que des del 2007 patrocina la federació Special Olympics Andorra. Es considera clau l’activitat que du a terme l’entitat, amb l’objectiu de facilitar la integració social d’aquestes persones amb discapacitat intel·lectual. La missió és que puguin viure a la societat en condicions d’igualtat i l’esport, en aquest cas, és essencial, ja que suposa “una via de desenvolupament personal i social, que millora la qualitat de vida i engresca en la superació personal”.

Etiquetes

Comentaris

Trending