Es busca furgoneta carregada de material de lampisteria robada a Soldeu

L’operari va deixar la Fiat Doblo estacionada a la carretera general mentre descarregava i quan va tornar-hi el vehicle ja no hi era

El vehicle estava aparcat a la carretera general, a Soldeu.
El vehicle estava aparcat a la carretera general, a Soldeu.
La policia ha activat la recerca d’una furgoneta que suposadament un o uns desconeguts van robar ahir a Soldeu. No és una furgoneta qualsevol, benentès, i és que va retolada amb el nom i el logotip de l’empresa que n’ostenta la propietat i, a més a més, estava en el seu moment carregada de material de lampisteria i calefacció, que això es dedica Trefelca, la companyia afectada.

El furt d’ús de vehicle, que és així com es tipifica formalment el delicte, va ser denunciat ahir per l’operari que conduïa la furgoneta, una Fiat Doblo matrícula F3954. L’home havia anat a prestar un servei a Soldeu i va estacionar el cotxe, carregat de material, al peu mateix de la carretera general. Va feinejar una estona i en tornar cap a on havia deixat el vehicle va descobrir que aquest ja no hi era.

Hi ha el dubte -segur que resolt policialment però que les fonts no han pogut aclarir-, si el conductor es va deixar les claus posades al contacte o no. En tot cas, segons algunes fonts, en la denúncia formal aquest detall no hi constaria, i no és pas menor. Sia com vulgui, i amb la denúncia del furt ja tramitada, aquest mateix matí s’ha activat la recerca de la furgoneta, de color blanc.

Sortosament, al Principat els robatoris de vehicles no estan a l’ordre del dia. I, a tot estirar, desapareixien algunes petites motocicletes en certes èpoques que alguns individus agafaven prestades en proximitats de locals d’oci i que feien servir per desplaçar-se durant un curt trajecte. Quan arribaven a la seva destinació solien abandonar el ciclomotor i tal dia farà un any. El furt de cotxes és molt poc freqüent i no solen ser de fàcil resolució els pocs que hi ha. En aquest cas, que es tracti d’un vehicle logotipat i carregat de material ho fa tot més rar.

Comentaris (4)

Trending