L’Estadi comunal ‘recupera’ el tartan de sota la neu i els atletes poden tornar a entrenar-se

El comú recorda que hi ha prioritats i que quan altres qüestions més urgents que l’estadi han estat resoltes de seguida s’ha donat resposta a l’equipament

Una màquina comunal procedint a netejar la pista sintètica.
Una màquina comunal procedint a netejar la pista sintètica. comú d'andorra la vella

La pista d’atletisme de l’Estadi comunal ja torna a estar practicable. De fet, diferents corredors ja n’han fet ús les dues o tres darreres hores. Amb queixes pel mig dels usuaris, quan ha estat el torn els equips de neteja comunals han posat a punt l’espai. Els accessos a la instal·lació han estat oberts durant tot el cap de setmana, segons que han recordat fonts comunals.

Les mateixes fonts han explicat que davant d’un episodi de precipitacions com les del cap de setmana s’ha d’establir un programa d’actuació establint prioritats. I que quan ha estat el moment i s’han resolt situacions aparentment més urgents que la relativa a la pista sintètica de l’Estadi comunal, s’han pogut centrar esforços en aquesta.

Els usuaris de l’Estadi comunal, especialment federats d’atletisme, havien lamentat que els espais exteriors de la infraestructura continuessin impracticables durant bona part d’quest dilluns per culpa de l’elevada presència de neu. Tant la gespa com la pista sintètica, el tartan, que s’usa per córrer han estat coberts de neu bona part del matí.

WhatsApp Image 2021 01 11 at 13.37.03
Una imatge de les instal·lacions comunals aquest dilluns.

Molts d’aquests usuaris paguen una quota per tenir dret a la infraestructura. Hi ha esportistes, ni que siguin amateurs, que tenen un nivell suficientment bo i una dedicació prou elevada com perquè cada dia o pràcticament, acudeixin a la instal·lació a entrenar-se. Fins no fa pas massa, per molt que nevés, al cap de poques hores que al menys la pista estigués practicable.

És evident, expliquen les fonts consultades, que no es tracta d’una instal·lació de vida o mort, però sí que, segons els consultats denota tot plegat “una deixadesa” respecte d’un camp que “està prou abandonat, unes instal·lacions que estan prou deteriorades”. Una vegada s’ha retirat la neu dels carrers del tartan ja hi ha hagut practicants que hi han començat a córrer.

L'equipament abans que hi passessin les màquines.
L'equipament abans que hi passessin les màquines.
WhatsApp Image 2021 01 11 at 14.44.54
Atletes entrenant-se mentre operaris comunals acaben els treballs de neteja.

 

Comentaris (3)

Trending