La societat concessionària de l’heliport nacional finalment es dirà Heliports d’Andorra 360

Per un formalisme legal, les dues empreses que constituïen la UTE adjudicatària del projecte que s’ha de construir a Pal han hagut de constituir una companyia d’accions radicada a Andorra

Simulació de com hauria de quedar l'heliport posicionat en el seu entorn.
Simulació de com hauria de quedar l'heliport posicionat en el seu entorn.

Per un formalisme legal, les dues empreses que constituïen la UTE, Heliand SAU i Helicòpters del Nord SL, adjudicatària del projecte que s’ha de construir a Pal han hagut de constituir una companyia d’accions radicada a Andorra. D’aquesta manera s’ha creat Heliports d’Andorra 360 SL que, oficialment, serà la titular de la gestió del servei públic.

El BOPA d’aquest dimecres publica la modificació de l’adjudicació de la concessió de l’heliport nacional per tal d’adaptar-se a l’article 9 apartat f) de la Llei de contractació pública del 9-11-2022 que estableix que en el cas de contractes de gestió de serveis públics, ha de constituir una societat per accions andorrana, per una durada igual a la de la concessió, que tingui per únic objecte la gestió del servei concedit, i a obrir l’establiment pertinent dins d’Andorra.

Hores d’ara s’estan acabant, aparentment, d’ultimar serrells tècnics i burocràtics abans no s’iniciïn de forma efectiva les obres de construcció de l’equipament, que han de passar per una important tala d’arbres. Molt possiblement es faci a final d’estiu. Però res d’això encara no està hores d’ara, almenys oficialment, confirmat.

Comentaris (10)

Trending