Que part de l’antiga plaça de braus sigui privada és el que genera dubtes sobre el multifuncional

Marsol torna a insistir que la ubicació del nou equipament, que troba del tot necessari, “s’ha de tancar ja” i celebra que el ministre de Turisme sigui del mateix parer

L'espai que constitueix la primera opció per al multifuncional.
L'espai que constitueix la primera opció per al multifuncional. Toni Solanelles

Que una part de la parcel·la on s’hauria de bastir el recinte multifuncional, a la zona de l’antiga plaça de braus, sigui de propietat privada i, per tant, que el futur equipament es construís parcialment en terreny de lloguer és el que genera dubtes sobre la ubicació de la esmentada instal·lació que es vol impulsar. Així ho ha reconegut la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, que ha tornat a insistir en la necessitat de disposar de l’equipament i de “tancar ja” el lloc per emplaçar-lo.

Marsol s’ha referit a la qüestió durant la presentació del projecte del Santa Coloma Parc i després que, dissabte, el ministre de Turisme, Jordi Torres, coincidís en què abans no acabi aquest mes l’emplaçament del multifuncional ha d’estar clar. “Que una part d’aquest terreny sigui de lloguer és una de les coses que frena. Fer una inversió tant important en un espai de lloguer, malgrat que ja es va dir que ho assumir el comú” genera alguns dubtes, ha matisat la cònsol major, que ha explicat que “el comú té 2.500 metres quadrats gràcies a la cessió anticipada” que es va fer en el marc d’“una gran negociació” entorn al projecte que hi havia per la zona de Prat de la Creu-Doctor Vilanova.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres.

Relacionat

Govern coincideix amb Marsol que aquest mes ha de quedar resolt el tema del multifuncional

La mandatària comunal s’ha mostrat satisfeta que el ministre sigui del mateix parer que la corporació, que ha tornat a insistir en la necessitat d’un recinte com el projectat, que segons Marsol posen de manifest actuacions com les hagudes aquest cap de setmana amb el Mountain Music o “activitats d’importants congressos que vénen”. Marsol té clar que el recinte multifuncional s’ha de fer a Andorra la Vella i ha explicat que si es va posar damunt la taula l’opció de la Margineda era perquè el terreny era tot de titularitat pública.

PLA ESPECIAL PARC CENTRAL

La cònsol major de la capital també ha explicat que s’està avançant molt en relació amb el pla especial del Parc Central, que espera que pugui estar enllestit abans d’acabar aquest any i, en tot cas, abans que ella acabi el seu mandat. Aquest pla ha de garantir que el pulmó verd per excel·lència de la parròquia quedi per sempre més com a titularitat pública, malgrat que suposi que l’aparcament que l’envolta quedi reduït perquè, de ben segur, tard o d’hora s’hi construirà.

Comentaris (5)

Trending