Govern ‘es renta les mans’ en relació amb el Palau de Gel

Tant Jover com Riva recorden que es tracta d’una instal·lació “única” al país i esperen que les negociacions que el comú no considera trencades arribin a bon port

Una imatge del Palau de Gel.
Una imatge del Palau de Gel. ARXIU

El Govern és un mer espectador en relació amb el ‘cas Palau de Gel’. Cert que, a tots els efectes és un cas que concerneix al comú de Canillo únicament, però també és cert que hi ha entitats, competicions i esdeveniments que només es poden celebrar en aquell equipament i que tenen una dimensió supraparroquial. Tant el ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, com la titular de Cultura i Esports, Sílvia Riva, s’han manifestat les darreres hores sobre l’afer sense implicar-s’hi en cap cas.

Després de la reunió del consell de ministres l’un, i en manifestacions al programa d’RNA ‘Ara i Aquí’, l’altra, els dos dirigents governamentals han remarcat que es tracta d’una infraestructura “única al país”. Però també han deixat clar que el Govern no té cap intenció d’immiscir-se en la qüestió. En cap sentit. Jover va assegurar que “respectem unes negociacions” entre el comú canillenc i la propietat privada titular de l’equipament on està bastit l’equipament.

Els ciutadans han fet servir les llanternes dels seus dispositius mòbils per tindre més presència

Relacionat

Prop de 150 ciutadans clamen a Canillo per la continuïtat del Palau de Gel

El portaveu governamental va afirmar també que, segons la informació de què disposen relativa a la corporació liderada per l’exministre Francesc Camp, les negociacions “no estan trencades” i, per tant, s’espera que acabin arribant a bon port. “Es valoraria molt la possibilitat que es pogués mantenir” en funcionament l’equipament.

Comentaris (1)

Trending