Ciutat de Valls tindrà un centre sanitari d’atenció primària

El futur CAP s’ha de situar en un espai de l’edifici que havia acollit l’Escola espanyola, ara en part adaptat com a extensió del Lycée

Una imatge de l'antiga Escola espanyola de Ciutat de Valls, on s'ubicarà el CAP.
Una imatge de l'antiga Escola espanyola de Ciutat de Valls, on s'ubicarà el CAP. ARXIU

El barri de Ciutat de Valls d’Andorra la Vella tindrà un centre d’atenció primària (CAP) que s’ubicarà en un espai de l’edifici que havia acollit l’Escola espanyola, on ja s’hi ha reubicat una extensió del Lycée després d’una primera rehabilitació a fons de l’immoble. Ara s’haurà de fer una altre treball de condicionament per poder encabir en l’antic centre educatiu el CAP.

De fet, el consell de ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta del titular de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, la licitació del concurs de selecció d’un professional de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament que s’han esmentat. El concurs contempla que es condicioni l’espai al carrer Ciutat de Valls 35-39 per tal que disposi de tots els serveis definits en el programa de necessitats establert pel SAAS.

El concurs és nacional, amb procediment obert i modalitat ordinària. Els interessats poden descarregar-se el plec de bases als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o recollir al servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern. Les ofertes es poden presentar fins el 6 d’octubre.

Comentaris

Trending