Actuació d’urgència a la sala d’actes de l’hospital per les filtracions d’aigua

L’espai ha d’acollir a final de mes una reunió transfronterera i una placa del sostre despenjada va alertar definitivament que calia actuar-hi

La sala d'actes rep filtracions procedents del carrer.
La sala d'actes rep filtracions procedents del carrer. ARXIU

Feia temps que se sabia que la sala d’actes de l’hospital, que queda per sota de la carretera, era un cau de filtracions d’aigua. Sempre hi ha hagut goteres al seu entorn, inclòs com aquell qui diu a l’entrada principal. Però el fet que fa uns dies es depengés una placa del sostre producte de l’acumulació d’aigua al seu damunt i que a final de mes hi hagi previst celebrar en aquell indret una reunió transfronterera que va més enllà de l’àmbit sanitari han obligat el Govern a intervenir-hi: obres d’urgència. Per la reunió.

I això que la sala, aquella sala, va formar part del dispositiu per si calia omplenar-la de llits durant la primera onada de la pandèmia i hores d’ara i veient la taxa de reproducció del coronavirus que s’estila després d’un cap de setmana de propagació brutal, podria haver-se d'usar, malauradament. En tot cas, l’excusa de la reunió ha servit, ara sí, perquè Ordenament Territorial hagi autoritzat fer una actuació d’urgència i mirar de posar, com a mínim, un pedaç per aturar un temps les filtracions.

En una quinzena de dies, les obres que s’han iniciat a principi d’aquesta setmana haurien d’estar llestes. I la sala d’actes hospitalària hauria de presentar una major cara. I la placa caiguda, com aquell que diu, un petitíssim ensurt que l’únic que va fer va ser confirmar que les filtracions, soles, no s’aturaven. I que l’aigua, sota la carretera, anava fent gota malaia per tot arreu.

Comentaris

Trending