Enxampen un home que pretenia entrar al Principat amb bus i 130 grams de marihuana

-
-
La policia ha detingut un home que pretenia accedir al Principat en autocar i que entre les seves pertinences portava en xifres rodones 130 grams de marihuana. L’arrest es va produir aquest dimecres a la tarda arran d’un control dut a terme pels agents policials situats al punt fronterer del riu Runer. Hauria estat un control rutinari el que hauria permès descobrir la droga.

Tot i pretendre dissimular-ho, l’olor que pretén la ‘maria’ hauria estat una de les pistes que hauria conduït a la droga. L’arrestat no havia estat mai interceptat al país i ha estat acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic d’estupefaents. L’home ha passat a disposició judicial aquesta tarda.

No és l’única detenció en relació amb estupefaents que s’hauria produït les darreres hores, perquè la policia també hauria arrestat a Soldeu un home que portava al damunt uns quants grams de meta-amfetamina. Les fonts consultades no han pogut concretar si al detingut se li atribuiria tràfic o ‘simplement’ possessió.

Comentaris (1)

Trending