Enxampats al Pas de la Casa dos turistes amb 135 quilos de tabac de picadura

La mercaderia comissada està valorada en poc més de 18.000 euros; els arrestats van ser sancionats i expulsats

-
-
Més de 135 quilos de tabac de picadura distribuïts en 2.717 paquets. És el que la policia va comissar a dos homes no residents procedents de França, que van acabar sent detinguts com a autors d’un delicte de contraban. El tabac comissat tenia un preu global aproximat de 18.000 euros. Els dos homes van ser sancionats i expulsats.

La intervenció es va dur a terme dimarts de la setmana passada entre poc abans de les 2 de la tarda i uns minuts abans de les 5 de la tarda. Agents del servei de duana destinats al Pas de la Casa van controlar un home de 33 anys a l’interior d’un turisme de matrícula francesa que estava estacionat en un carrer de la vila encampadana. A l’interior del vehicle hi duia 2.587 paquets de tabac de picadura, per tant, poc més de 129 quilos valorats en 17.146 euros.

La policia va agafar les regnes del cas i una estona després de la primera intervenció es va controlar una segona persona, en aquest cas un home de 36 anys, que estava vinculada amb la primera i que portava a sobre 130 paquets de tabac de picadura més. Per tant, 6,5 quilos més de mercaderia que arribava a un valor de 891 euros.

 

Comentaris

Trending