Enxampat conduint passat de voltes amb l’alcohol i amb el carnet retirat

La policia va detenir la setmana passada onze persones per donar positiu en controls d’alcoholèmia

-
-
La policia va detenir durant la setmana passada set residents i quatre turistes que conduïen sota els efectes de l’alcohol. El cas més greu va succeir dimecres a la tarda, quan els agents van enxampar un conductor de 38 anys al volant d’un vehicle tot i tenir el permís de conduir retirat i amb un nivell d’alcohol a la sang més que notable.

La detenció es va produir a les 19.37 hores i l’arrestat va donar la taxa més elevada de tots els detinguts durant la setmana: 2,62 grams d’alcohol per litre de sang. La següent taxa més alta la va donar una dona resident de 33 anys que va ser detinguda dissabte a les 5 de la tarda amb un índex de 2,36. En aquest cas, el control es va fer després que la conductora es veiés implicada en un accident de danys materials.

No va ser l’única alcoholèmia positiva al volant. La matinada de divendres i dissabte també hi va haver sengles accidents, el primer d’ell amb ferits, que va veure com algun dels conductors implicats donaven positiu. 1,11 en el cas del conductor (un resident de 29 anys) involucrat en el sinistre amb ferits i 1,74 en el cas de l’accident de danys materials, protagonitzat per un home de 53 anys.

Comentaris (1)

Trending