Enxampat a la frontera amb 12 grams d’heroïna un turista que pretenia accedir al país

A l’home, de 37 anys, també se li van trobar gairebé 9 grams d’haixix i 9 més de marihuana; va ser expulsat del Principat després de passar a disposició judicial

Comentaris

-
-
Un home no resident de 37 anys va ser enxampat dimarts de la setmana passada al punt fronterer amb una bona varietat de droga. Pretenia accedir al Principat amb 11,8 grams d’heroïna, 8,6 d’haixix i 8,5 grams més de marihuana. Després de passar a disposició judicial i que se li dictés la corresponent ordenança penal en virtut de la qual recuperava la llibertat, va ser expulsat del país.

L’home pretenia entrar a Andorra amb un turisme particular que conduïa i en què no anava cap altre ocupant. Els agents emplaçats a la frontera van sospitar d’ell i el control va donar positiu. Era 1/4 de 5 de la tarda de dimarts passat. Encara que molt de tant en tant els agents recuperen algunes quantitats, petites, d’heroïna, és una droga en desús, per això sobta que el detingut en dugués una quantitat relativament important.

És una de les tres detencions que hi va haver la setmana passada relacionades amb estupefaents. Els altres dos arrestos també es van fer en els accessos al Principat per la zona del riu Runer. En tots dos casos, però, les quantitats de droga eren molt inferiors. Dimarts mateix però a 3/4 de 9 del vespre es va produir la segona detenció: un home resident de 34 anys, per possessió de 0,8 grams de cocaïna i 0,4 grams de MDMA que accedia al Principat en un turisme particular.

El tercer arrest va ser a les 11 de la nit de dijous i en aquest cas el detingut va ser un turista de 29 anys que accedia al país amb una autocaravana. En aquest cas duia 0,5 grams de cocaïna, 2,5 grams de marihuana i 1,8 grams d’haixix. També es van arrestar sis persones relacionades amb la conducció sota els efectes de l’alcohol -en un cas amb un índex de fins a 2,22-, de l’alcohol i la droga o de les drogues sols.

Comentaris

Trending