Entren en servei les noves instal·lacions del CAP de Santa Coloma

El centre sanitari passa a ocupar, des d’aquest dimarts, un local a la Urbanització Prat Condal, oferint uns equipaments més espaiosos que els actuals

-
-
El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Santa Coloma ha canviat d’ubicació i des de demà, dimarts, es trobarà a la Urbanització Prat Condal 4 – Local Pic del Pla de l’Estany de Santa Coloma, de la capital. El nou local ha estat cedit pel comú d’Andorra la Vella, el ministeri d’Ordenament Territorial hi ha dut a terme tot el condicionament de les instal·lacions i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), que és qui n’acaba fent l’ús corresponent, ha equipat el centre. 

Els usuaris del CAP de Santa Coloma disposen des demà d’unes noves instal·lacions més àmplies que les anteriors, situades en una zona molt propera a l’anterior ubicació. Hi continuaran treballant el mateix equip professional tant d’infermeria com d’administració. Els horaris d’atenció al públic continuaran sent els mateixos: de les 07.30 hores a les 15.00 hores de la tarda de dilluns a divendres. 

 

Comentaris

Trending