Entre dues i tres persones van participar al robatori en un magatzem de les Bons

Els autors del furt van accedir forçant la única finestra de l’immoble que no estava protegida amb barrots i estaven coberts amb un passamuntanyes

Una imatge parcial del magatzem de les Bons que va sofrir un furt amb força fa al tomb d'un mes.
Una imatge parcial del magatzem de les Bons que va sofrir un furt amb força fa al tomb d'un mes.
La policia manté oberta la investigació del furt amb força que hi va haver a principi del mes passat en un magatzem comercial de les Bons propietat d’un conegut grup de distribució alimentària i d’altres productes. A l’assalt a la nau hi van participar com a mínim entre dues i tres persones. Les càmeres de videovigilància van permetre revelar detalls importants que van portar a la detenció d’un dels sospitosos, empresonat des de dimecres de la setmana passada. També agents de la policia científica van mirar de recuperar empremtes i altres elements.

Els autors del furt, que tot i fer malbé tres caixes fortes amb preu feines es van endur 1.500 euros, van accedir al magatzem a través de l’única finestra que hi havia sense barrots de protecció. L’obertura en qüestió estava a l’altura d’un primer pis i els lladres la van haver de forçar per saltar dins de la nau. Com a mínim dues persones van accedir dins del magatzem i és probable que una tercera fes vigilància i suport des de l’exterior. Les fonts consultades no han pogut confirmar el nombre exacte de persones participants, però sí que duien passamuntanyes per evitar ser reconeguts.

L’únic detingut per ara en relació amb aquest furt amb força és un jove andorrà de 30 anys que just el juny passat havia deixat el centre penitenciari després de més d’un any de reclusió arran d’una onada de robatoris de la qual va ser considerat el principal responsable. Entre aquests furts, el més sonat va ser el que va afectar Magatzems Coma, l’empresa que comercialitza el Cafè el Conseller. Llavors, curiosament o no, va ser detingut amb dos homes més.

En aquella ocasió, suposadament els lladres van aconseguir un botí molt més elevat. Però, aparentment, no es va poder acabar provant del tot l’autoria perquè, finalment, dels tres arrestats, només un, l’ara empresonat de nou, va ser condemnat en ferm i no pas per l’assalt a Cafè el Conseller sinó per dues temptatives de furt que el propi implicat va reconèixer. Aquest home hauria fet dels robatoris, del furt, el seu ‘modus vivendi’, segons algunes fonts.

Comentaris

Trending