Ensurt per una aparent distracció a la mal anomenada plaça del ‘The Cloud’

Una furgoneta estrangera que presta serveis de taxi pretenia ‘baixar’ per les escales que hi ha a l’espai que queda a tocar de l’avinguda Meritxell

Comentaris

-
-
No ha passat d’un petit ensurt. I el fet que els esglaons no siguin excessivament pronunciats han evitat que hi hagués mals majors. Ni tan sols danys materials pràcticament no s’han hagut de lamentar. Però veure un vehicle, ‘enganxat’ a les escaldes de la mal anomenada plaça del ‘The Cloud’ s’ha convertit durant una estona en una mena d’atracció per a les persones que passaven per l’avinguda Meritxell i entorn quan ha succeït l’incident.

Els fets s’han donat a primera hora de la tarda i no s’ha trigat massa en retirar, sense massa complicacions però adoptant les mesures corresponents, la furgoneta estrangera que fent serveis de taxi s’hauria equivocat de direcció i hauria ‘agafat’ el camí que no tocava. Aparentment, una suposada distracció (caldrà veure que el conductor no hagués patit cap indisposició) ha fet que el vehicle intentés passar per on no tocava. El trajecte, però, s’ha quedat a mig fer.

Comentaris

Trending